با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
1 دقیقه بعد از خوردن نوشابه : ۱۰ قاشق چایخوری شکر وارد بدنتان میشود. میدانید چرا با وجودخوردن این حجم شکر دچار حالت تهوع و استفراغ نمیشوید؟ چون اسید فسفریک، کمی طعم آن را میگیرد و به ظاهر شیرینیاش را خنثی میکند. 20 دقیقه بعد : قند خونتان بالا میرود و به ترشح ناگهانی و یکجای انسولین منجر میشود. کبدتان شروع میکند به تبدیل قند به چربی تا قند خون، بیشتر از این بالا نرود و نکته خطرناک و مهم اینجاست که بیشتر این چربیها در بدن ذخیره شده و یکی از عوامل اصلی چاقی می شود